היום בישראל כמעט ואין בית שלא דואג להתקין שער חשמלי. ישראל היא מדינה בה פרוסים לאורכה המון קיבוצים, מושבים עם שטחים חקלאיים ובניינים משותפים. בכל סוגי השטחים הללו יש דרישה מוגברת לשערים חשמליים מכמה סיבות.
קיבוצים
כשאנו חיים בקיבוץ, אנו חייבים שתהיה בקרה מקסימאלית על מי שנכנס ומי שיוצא מהקיבוץ. ספקים, לקוחות ומבקרים מגיעים לקיבוצים על בסיס יומי בין אם לצורכי עבודה או לצורכי תיירות. זו הסיבה שעניין השערים בצפון תפס תאוצה בשנים האחרונות מכיוון ומרבית הקיבוצים למעשה ממוקמים בצפון הארץ. ברגע שאתם דואגים להתקין שער חשמלי בכניסה לקיבוץ, אתם מקבלים את האפשרות לשלוט בכניסה וביציאה של כל מי שמעוניין להיכנס וכך מונעים כניסה של זרים לא רצויים וגנבים שיכולים לחבל בתוצרת הקיבוץ.
מושבים
מושבים וכפרים פזורים בכל רחבי הארץ. כמעט לכל משפחה שחיה במושב יש שטח חקלאי בו היא חיה בפרטיות או לחלופין מגדלת תוצרת ממנה נהנים תושבי ישראל ולפעמים גם תושבים מחוץ לישראל, כלומר למטרות ייבוא. ברגע שיש שער חשמלי הן בכניסה למושב והן בכניסה לכל משק, המשק הופך מוגן, אנו מונעים כניסה של זרים וגנבים אל תוך המושב וכך שומרים על המשפחות ועל התוצרת.
ערים
בכל הערים בישראל יש בניינים משותפים. כמעט בכל כניסה לבניין יש שער חשמלי שמותקן. בבניינים הישנים יש שערים חשמליים כבדים ומסיביים ובחדשים יותר, שערים חשמליים שהם כמו עמוד שעולה ויורד. לשערים אלה יתרונות וחסרונות. מצד אחד הם נפתחים במהירות כלומר לא מעכבים את היוצאים והנכנסים ומצד שני הם קלים יחסית לפריצה.
ובכן, בין אם אתם גרים בצפון, בדרום הארץ או במרכזה, בין אם בבית פרטי או בניין משותף – בימים שלנו שער חשמלי הוא אלמנט הכרחי בכל כניסה לבית או מתחם מגורים שכן הוא מונע כניסה של אנשים לא רצויים, מאפשר לשלוט בכניסה וביציאה של האנשים, מעלה את רמת הסיכון לפריצות וגניבות ונותן לנו שקט נפשי. אל תתפשרו, בחרו בחברה שידועה בתחום, כזו שתעניק לכם אחריות הן על השירות והן על המוצר.